projectmanagement

papieren tijgers verbeteren niet


Processen verbeteren binnen organisaties, door samen met medewerkers te analyseren, en dan vooral te concretiseren.


Wilt u als organisatie de kwaliteit van dienstverlening verhogen om zo beter in te spelen op maatschappelijke en marktontwikkelingen?

Organisaties moeten voortdurend werken aan verbeteringen en vernieuwingen om de marktpositie te behouden of te vergroten. Marktwerking, bezuinigingen en reorganisaties vragen om nieuwe antwoorden op nieuwe vragen.
Antwoorden die zowel door de directe medewerkers als de ondersteunende afdelingen gegeven moeten worden.

De koepel verwacht verbetertrajecten. De financierder verwacht meer professionaliteit en de certificeerder verwacht meetbare processen. De klant wil met uw ondersteuning een hoge kwaliteit van leven te bereiken.

U heeft behoefte aan een projectmanager die na een gedegen analyse een plan van aanpak oplevert. Die in samenwerking met uw projectmedewerkers andere medewerkers weet te motiveren en inspireren, zodat zij trots zijn op de kwaliteit van hun werk.
Iemand die naast het organisatieperspectief ook het klantperspectief in beeld kan houden, zodat klanten zich begrepen voelen.
Een persoon die nieuwe kennis met praktijkervaringen weet te verbinden. Dat processen geborgd zijn in mensen, processen en systemen. Dat de talenten van medewerkers benut worden voor de beoogde verbeteringen.

Als projectmanager kan ik een bijdrage leveren in de verbeterslag die u voor ogen heeft.
Door snel te schakelen tussen strategie en uitvoering. Door verbindingen te leggen tussen zowel processen als tussen personen.
Via projectmatig werken krijgt u meer inzicht in uw probleem of vraag en houdt u overzicht over het verloop van het project.
U ontvangt gedegen adviezen waarop u beleidskeuzes kan maken.

Reacties zijn gesloten.