Social Innovation – Maatschappelijke vernieuwing

groep studiereis Londen 2013In de eerste week van juni 2013 was ik op studiereis naar Londen. Als één van alumni aangesloten bij een groep huidige studenten van de Master in Management en Innovatie (MMI) en HRM van HAN Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.
Het thema van de studiereis was Social Innovation ofwel Maatschappelijke Vernieuwing.

Vanuit deze studiereis heb ik over dit thema op 28 juni 2013 twee workshops gegeven aan studenten van de MMI 16A in Nijmegen.
Een PDF (94 MB) van de gebruikte presentatie is hier te downloaden.

Een document waar naar verwezen wordt is ‘Compendium for the Civic Economy’. Dit is hier in PDF (83 MB) te downloaden bij Nesta (National Endowment for Science, Technology and the Arts ). Een onafhankelijke instantie met een missie om het Verenigd Koninkrijk meer innovatief te helpen maken.

Twee andere documenten over het KeyRing concept:
CSED KeyRing Case study.pdf
121224 Evaluation Report.pdf

 

This entry was posted in nieuws. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.